Telefon: +387 (0)52 424-242

Svetosavska 2, Kozarska Dubica, Bosna i Hercegovina

Check In
Check Out
Book now

O nama

Velelepni Zepter hotel, modernog dizajna, lociran u strogom centru Kozarska Dubice, na samoj obali rijeke Une, svojim izgledom sam grad čini vizuelno bogatijim i ljepšim, a sadržajem i uslugom koju pruža predstavlja vrhunski uslužni kompleks, u kategorizaciji ocijenjen sa četiri zvjezdice.

Ovaj reprezentativni objekat, samo je jedan od poklona gospodina Philipa Zeptera rodnom gradu, u kojem je proveo djetinjstvo, sa željom da investira u razvoj opštine Kozarska Dubica.

Veći dio fasade je od bijelog eternita, a nadrealnu bjelinu razbijaju žuti, crveni i sivi segmenti, inspirisani mondrijanovskim uticajem, koji su ujedno postali i zaštitni znak Hotela, a protežu se i kroz čitav enterijerski dio kroz detalje u bojama i oblicima. L okacija na kojoj se Hotel nalazi daje mu stepen više na ekskluzivnosti. Smješten je na samoj obali rijeke Une. Liči na objekat koji lebdi ili brod uronjen u smaragdno zelenu boju uvijek uzburkane, živopisne Une. Na njega se, kao i na rijeku, može ponoviti oduševljeni uzvik starih Rimljana kada su je ugledali: Jedna-jedinstvena! S više otvorenih terasa i balkona, hotel je približen rijeci, što gostima omogućava užitak u zelenom okruženju netaknute prirode.

Arhitektonsko i enterijersko rješenje Hotela je da bude jedinstven, ali i prepoznatljiv po svim neophodnim parametrima za neki drugi ambijent. Sinteza različitosti je vidljiva i u ostalim segmentima, spoj prirodnog okruženja i prestižnog dizajna, minimalizma i topline, ozbiljnosti i zaigranosti.

Čekamo vas u oazi luksuza, spremni da premašimo sva vaša očekivanja.

Bioptron Logo
Madlenianum
Zepter Dental
MedicBooking
ZepterMedica